Kyla och värme

Publicerad 2015-01-15 17:16:43 i Allmänt, FOTO - självporträtt,

Hallå! 
Kan ni gissa vart jag sitter med datorn och skriver detta inlägg? Jag befinner mig faktiskt på golvet i badrummet, haha. Här finns det golvvärme som värmer upp min frusna kropp. Innan vi åkte hem var vi tvungna att åka till tandläkaren med lillebror och jag bestämde mig för att vänta i bilen. Inget vidare bra beslut för efter fyrtio minuter satt jag fortfarande där, då planerandes min egen begravning eftersom jag insåg att jag skulle frysa ihjäl...
 
Skämt åtsido, tillslut kom de tillbaka till bilen och vi kunde äntligen komma hem så att jag kunde värma mig en kopp te. Och nu så sitter jag här i badrummet. Ganska trevligt, faktiskt. I alla fall med värmen. Tydligen så är det också ännu en storm som kommer att slå till mot Sverige. Vad är det med vädret egentligen? Detta blir ju tredje stormen på bara ett par veckor. Det går knappt att sova när det blåser som attan utanför fönstret. Vid förra stormen blåste även några takpannor bort från vårt tak, som landade i trädgården. Om vi hade varit ute med exempel hunden, hade vi ju kunnat få en i huvudet och typ dött?! Livsfarligt ju! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ellen, 17 år

Hej hallå! Vad kul att du har hittat hit. Här kan du läsa om min vardag som vanligtvis består av att skratta, fotografera, smaska på nybakade sötsaker, läsa och spendera pengar på kläder (även fast garderoben redan är överfull) Nu vet du lite om mig, varsågod att kika runt! Vill du kontakta mig? Mejla då till elladahl.97@gmail.com!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela