FUCK CANCER

Publicerad 2014-05-30 11:58:00 i Allmänt,

Cancer är en hemsk sjukdom. Den borde inte få finnas. Den kan ta ifrån barnet som de två föräldrarna är så lyckliga över. Den kan dra med sig någons lärare. Någons granne. Någons farfar. Jag förundras över att alla som utsätts orkar att kämpa och streta emot. NI ÄR FANTASTISKA!!!
 
Mamma och jag har varit inne på "ungcancer" och skänkt pengar till deras fond genom att köpa två armband och två väskor. Det finns också linnen, hoodies, kepsar och mössor. Det är inte särskilt dyrt så klicka gärna hem något till er själva, ni också.
 
 
 
 

Bättre eller sämre?

Publicerad 2014-05-29 21:00:00 i Allmänt,

Jag har ändrat min header (den stora bilden längst upp) till bara en bild med mitt namn på. Problemet är att jag inte vet om jag är nöjd eller inte. Jag vet inte om jag är så förtjust i själva bilden, men den får vara där sålänge så kanske jag byter senare. 
 
Vad tycker ni? Blev det bättre eller sämre? 
 
 
 

Bubbly Caramel

Publicerad 2014-05-29 20:55:00 i Allmänt,

Marabou har kommit med en ny smak. Den såg fantastisk god ut så den fick hamna i kundvagnen innan vi gick till kassan. Det är en luftig mjölkchocklad med kolasås, som smakar som den ser ut: GOD! 
 
Testa, testa!
 
 

Om

Min profilbild

Ellen, 17 år

Hej hallå! Vad kul att du har hittat hit. Här kan du läsa om min vardag som vanligtvis består av att skratta, fotografera, smaska på nybakade sötsaker, läsa och spendera pengar på kläder (även fast garderoben redan är överfull) Nu vet du lite om mig, varsågod att kika runt! Vill du kontakta mig? Mejla då till elladahl.97@gmail.com!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela