Två rosa nejlikor

Publicerad 2014-08-30 17:35:00 i Allmänt, FOTO - självporträtt, FOTO - övrigt,

Idag var jag och köpte två rosa nejlikor att ha på mitt rum. Så himla fint att ha stående i en vas. Färgtemat i mitt rum just nu är ljusrosa så de passar perfekt in. Självklart fick jag idén att knäppa några självporträtt med de. Det tog bara tjugo minuter, haha. Världsrekord! 
 
 
 

Blundstone

Publicerad 2014-08-29 19:21:00 i Allmänt,

Mitt senaste inköp och ett av de bästa köpen jag har gjort... Ett par blundstones!
 
Så många gånger som jag har klämt mig i mammas för små skor och gått omkring med, jag kände att det får vara slut på det nu. Hon höll nog på att bli galen på mig, min stackars mor, haha. Nu har jag ett par alldeles egna. Det finns väldigt mycket positivt med dessa skor, faktiskt.
 
För det första passar det till både byxor, klänning, shorts och allt man kan tänka sig. För det andra kan man ha de nästan hela året runt. För det tredje håller de i flera år och det finns ingen dragkedja som kan gå sönder eller så. För det fjärde är de inte alltför dyra. Finns det en femte sak också? Ja men visst. De är ju sjukt snygga!
 
Köp dig ett par, du också!
 
 
 

Lyckoskrik

Publicerad 2014-08-25 20:48:00 i Allmänt,

Vi sitter bänkade framför tv:n hela familjen och så blev det reklam där de berättade att "Hela Sverige bakar" börjar på torsdag. Kan ni gissa hur glad jag blev? Jag typ skrek rakt ut, haha. 
 
Överlycklig blev jag också häromdagen när jag fick se att filmen "The fault in our stars" hade kommit ut på swefilmer. Den var så fantastiskt underbart bra, härlig, fin och sorglig. Tårarna bara rann ner. Jag har också sett på "Safe Haven" som också är en härlig, romantisk film fast med lite spänning i. Tips, tips, tips! 
 
Filmmys med sötaste fluffet ♡
 

Om

Min profilbild

Ellen, 17 år

Hej hallå! Vad kul att du har hittat hit. Här kan du läsa om min vardag som vanligtvis består av att skratta, fotografera, smaska på nybakade sötsaker, läsa och spendera pengar på kläder (även fast garderoben redan är överfull) Nu vet du lite om mig, varsågod att kika runt! Vill du kontakta mig? Mejla då till elladahl.97@gmail.com!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela