Året 2013-2014

Publicerad 2013-12-31 22:53:00 i Allmänt,

Nu är det bara en timme kvar tills det nya året börjar, 2014! Det här året har varit jobbigt och tufft men det har också varit fantastiskt och jag har utvecklats som person. Mitt fotointresse har vuxit sig allt större och större och jag har nyligen fått ännu mer fotoprylar som jag ska utforska ordentligt. Inför det nya året ska jag nog sätta upp lite mål för mig själv:
 
- Utveckla fotograferandet och kanske börja göra lite jobb med släktingar (ex. syskonfotografering)
- Fokusera på att må bra
- Vara mer positiv
 
Kanske städa lite oftare också? (haha)
 
Hoppas ni får en underbar start på allt det nya! 

Blandade foton från 2013                                                  

Björkar

Publicerad 2013-12-27 23:19:00 i Allmänt, FOTO - natur,

Om man går en liten bit på vägen utanför huset så kommer man till en massa björkar. Jag testade att ta några enkla foton, för att sen redigera om de lite. Suget efter att använda björkarna i flera foton är ganska stort. Jag måste ju utnyttja all skog runt omkring så mycket som möjligt. Ladan som vi har är också ganska spännande! Den här sommaren vill jag köpa en gammeldags-vit långklänning att ha på mig ute bland det höga gräset. Så himla fint! Om tiden bara kunde gå lite fortare, så att jag kan ta mina drömfoton!
 
 
 
 

Ljuseffekter

Publicerad 2013-12-26 22:01:00 i Allmänt, FOTO - övrigt,

Jag såg liknande foton på en annan blogg och jag bestämde mig för att försöka göra likadant. Stativ behövdes så äntligen kunde jag lyckas och bli nöjd med resultatet. Om ni önskar att veta hur man gör får ni gärna kommentera, då kan jag göra yttligare ett inlägg om proceduren!
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Ellen, 17 år

Hej hallå! Vad kul att du har hittat hit. Här kan du läsa om min vardag som vanligtvis består av att skratta, fotografera, smaska på nybakade sötsaker, läsa och spendera pengar på kläder (även fast garderoben redan är överfull) Nu vet du lite om mig, varsågod att kika runt! Vill du kontakta mig? Mejla då till elladahl.97@gmail.com!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela