GOTT NYTT ÅR

Publicerad 2014-12-31 20:51:08 i Allmänt,

Gott nytt år på er, underbara människor! Jag hoppas att ni njuter av kvällen och att ni får skåla in tolvslaget i lycka. Jag tänker skåla lite snabbt för att sen slänga iväg glaset till närmsta person och gripa handen om kameran och fånga alla nyårsraketer på bild. Det är min plan det. Önska mig lycka till!
 
Massor av kramar till er ♥
 
Tomtebloss som jag fångat på bild
 

Böcker

Publicerad 2014-12-31 12:29:02 i Allmänt,

Igår var vi på bibilioteket och jag fick med mig tio böcker hem. Jag vet inte riktigt hur jag har tänkt att hinna mig läsa ut allihopa på en månad... Jag får läsa så långt jag hinner. Jag läste i alla fall ut första boken på bara några timmar. En bok jag gillar skarpt förutom slutet som förstör en del. Lustigt nog höll jag på att ta med mig minst tre stycken till men det får vänta tills nästa gång. Jag gillar tanken på att ha en helt ny bok att börja läsa på. Så många sidor fyllda med ord som skapar en berättelse.
 
Nu kan jag fylla på med lite boktips här på bloggen, så om det är något ni är ute efter får ni kika in snart igen!
 
 
 
 

Sandwiches

Publicerad 2014-12-30 21:12:13 i Allmänt, FOTO - ätbart,

Denna typ av smörgåsar är ju helt fantastiskt gott och det går ju att variera hur mycket som helst. Man kan äta det till frukost, mellanmål, picknick eller kanske som en liten förrätt nu på nyårsmiddagen? Antingen har man bara vanliga pålägg imellan eller så blandar man ihop en god röra. Det gjorde mamma igår med creme fraiche, en klick majonäs, skinka, bacon, rödlök, citron, gräslök och lite peppar och salt. Det blir värsta smakexplosionen i munnen, smakerna gifter sig med varandra och firar värsta smekmånaden och alltihop därinne! Wow, säger jag bara.
 
 

Om

Min profilbild

Ellen, 17 år

Hej hallå! Vad kul att du har hittat hit. Här kan du läsa om min vardag som vanligtvis består av att skratta, fotografera, smaska på nybakade sötsaker, läsa och spendera pengar på kläder (även fast garderoben redan är överfull) Nu vet du lite om mig, varsågod att kika runt! Vill du kontakta mig? Mejla då till elladahl.97@gmail.com!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela