Boktips: Fifty shades of grey

Publicerad 2013-03-28 19:44:00 i Allmänt, Boktips,

Har du hört talas om Fifty shades of Grey ?
 
Antar det, annars bör du ta reda på det ;) Jag har i alla fall läst första boken och jag dog lite halft sådär... Den var så bra! Snart läst ut andra boken också och när jag är klar med den sista boken kommer jag nog att vara heldöd. Haha... Men det handlar faktiskt inte bara om det ni tror utan om mycket annat också. Relationen mellan huvudpersonerna är ganska härlig, flera gånger jag sitter och småskrattar. Ett superbra boktips!!!
 
Betyg: 10/10

Bra saker på gång!

Publicerad 2013-03-28 19:36:53 i Allmänt,

Äntligen är det påsklov och nu verkar våren vara på gång igen. Fram med vårjackan och conversen. Och cykeln! Så himla skönt att höra gruset knastra på torr asfalt. I april ska vi till Stockholm med klassen, det är talangjakt och även skoldans. Det ska bli spännande alltihop! Sen får vi också ett preliminärt gymnasiebesked om man har kommit in eller inte. 
 
Hm... Tror inte jag har berättat att jag ska till Budapest i sommar? Det ska jag i alla fall :D Så himla kul! Nyss hade jag inte varit nånstans förutom i Danmark och Finland men nu, på bara några månader har man sett både London och Budapest. Vill absolut inte skryta, eller något. Gillar inte direkt skryt men någon gång måste jag ju berätta, eller hur? ;)
 
På påsklovet ska hela golvet, här hos mamma brytas upp. Jättekul! (IRONISK)
Frågan är ju hur mycket vi kan tillbringa tiden här hemma. Hur blir det med lunchen då? Ska nog göra någon dil med mamma... Mc donalds och pizza varannan dag och så får hon något bra tillbaka.
Haha, nej! Igår kväll var jag faktiskt lite nyttig och tog ett äpple istället för något sött , framsteg där! ;D
 
Nu ska jag slöa framför tv:n (om någon ville veta) ... Höööörs

2 störiga saker

Publicerad 2013-03-25 20:50:59 i Allmänt,

Vi har ingen cola i kylen och jag har en liten fundering... BEHÖVER JAG GÅ I TERAPI, ELLER NÅGOT?!
Mot sötsug..? Jag är sugen på något hela tiden och jag blir nästan rastlös när jag tänker på det, väldigt irriterande! 
 
Något annat som är väldigt irriterande är när man är på skratthumör, man vill så jättegärna garva så man tjuter men så har man inget att skratta åt... 
 
2 saker att tänka över! ;)

Om

Min profilbild

Ellen, 17 år

Hej hallå! Vad kul att du har hittat hit. Här kan du läsa om min vardag som vanligtvis består av att skratta, fotografera, smaska på nybakade sötsaker, läsa och spendera pengar på kläder (även fast garderoben redan är överfull) Nu vet du lite om mig, varsågod att kika runt! Vill du kontakta mig? Mejla då till elladahl.97@gmail.com!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela