Flytten

Publicerad 2013-09-30 21:49:40 i Allmänt,

Ett eget hus. Ett nytt rum. Ett stort kök. En källare. En trädgård. 
 
Äntligen har vi flyttat in i huset, jag är så lycklig! Vi flyttade saker fram och tillbaka hela helgen, tills vi trötta sjönk ner i soffan med flyttpizza. Sån mat hör väl bara till, när man sitter och mumsar bland havet av kartonger. Spindlarna har redan börjat att komma fram. Det är ju inga små heller. Det jag gör är att skrika rakt ut och springa åt motsatt håll. Problemet löst! 
 
 
 
 
 
 

Sweet 16

Publicerad 2013-09-26 22:32:21 i Allmänt,

Nu är dagen slut *snyft* ... Men nu är jag ett år äldre och får sitta bakom ratten :D Dagen har varit bra med roliga och fantastiska presenter. Mobilen har gått på högvarv hela dagen med kommentarer på facebook och sms. Lilla samsungen behöver vila lika mycket som jag behöver nu, jag är jättetrött!
 
Imorgon ska jag sova första natten i huset, wiiiiee!!! Både mysigt och spännande ♥
 
Sov gott, hörni!
 
 
 
 
 
 
 
 

En enda kväll kvar

Publicerad 2013-09-25 19:32:53 i Allmänt,

Snart är dagen slut och äntligen kommer torsdagen som jag väntat på! Det ska bli riktigt spännande, mamma håller på att trissla och trassla med något paket inne i sovrummet just nu. Åh, så kul det ska bli! Tyvärr har vi ingen tid för övningskörning imorgon så jag hoppas att vi kan få in lite utav det så snart som möjligt. 
 
Jag har ju längtat till hösten jättelänge men just nu är jag inte alls på humör för den. Det är ju så kallt! I skolan har jag knallat omkring i en tjock stickad tröja men det känns ändå som om det vore en ny istid. Usch! Imorgon får jag väl ta på mig ett linne, en långärmad tröja, en stor hoodie och en halsduk. Jag tänker i alla fall inte gå runt och frysa en hel dag till. Det går jag inte med på. Jag måste också komma ihåg att ta på mig mössa och vantar!!! Man kan ju tro att det är 10 minus ute :(                                                                                                                                   
 

Om

Min profilbild

Ellen, 17 år

Hej hallå! Vad kul att du har hittat hit. Här kan du läsa om min vardag som vanligtvis består av att skratta, fotografera, smaska på nybakade sötsaker, läsa och spendera pengar på kläder (även fast garderoben redan är överfull) Nu vet du lite om mig, varsågod att kika runt! Vill du kontakta mig? Mejla då till elladahl.97@gmail.com!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela