Följ med till det nya

Publicerad 2015-03-06 22:01:57 i Allmänt,

Nu säger jag hejdå till blogg.se! Jag trivs redan nu på nouw.com, där ni numera hittar mig. Jag kan lova att det ser bra ut och att ni fortfarande känner igen mig, haha. Särskilt ser det mycket bättre ut när ni går in på mobilen. 
Här är länken → http://nouw.com/ellendahlström

Bloggbyte

Publicerad 2015-03-06 19:13:56 i Allmänt,

Om ni undrar varför det kan dyka upp konstigheter här på bloggen är för att jag just nu håller på att föra över min gamla blogg till en ny bloggportal, nämligen nouw.com. Jag ska prova detta och om jag är nöjd med resultatet kommer jag att fortsätta blogga där i fortsättningen.
 
Anledningen är att det känns som jag endast står och trampar på samma ställe här på blogg.se. Jag vill testa något nytt! Förmodligen kommer allt se sig likt ut, det är bara adressen som ändras. Den blir mycket bättre tycker jag! Itsaboutme.blogg.se, vad är det för något dåligt bloggnamn jag har kommit på, haha?
 
Uppdatering på läget kommer snart.
 
Koden nedanför är inget ni behöver bry er om, det är bara jag som mixtrar och följer instruktioner ;)
 
"Kod för att importera min blogg till Nouw: 5606621460"
 
 

Om

Min profilbild

Ellen, 17 år

Hej hallå! Vad kul att du har hittat hit. Här kan du läsa om min vardag som vanligtvis består av att skratta, fotografera, smaska på nybakade sötsaker, läsa och spendera pengar på kläder (även fast garderoben redan är överfull) Nu vet du lite om mig, varsågod att kika runt! Vill du kontakta mig? Mejla då till elladahl.97@gmail.com!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela