Time to sleeep

Publicerad 2013-01-29 20:17:04 i Allmänt,

För imorrn blir det att gå upp tidigt! Klockan ringer straxt efter 5 , Vilma och jag ska till Linköping för att besöka 2 gymnasieskolor. Ljungkan och John Bauer. Och jag vill helst inte stressa ihjäl mig... Fast förmodligen kommer det bli så i alla fall för jag kommer snooza och inte vilja gå upp ur den varma och mysiga sängen! Men vi får inte missa bussen som går kvart i 7 såå... Det är bara att pallra sig upp!

Igår bakade jag krämbullar och jag blev jättenöjd. Både smakade och såg ut som de i affären. Nu bakar jag så mycket att jag knappt hinner lägga upp recepten men de kommer!

Hörs imorrn !!

Rulltårtaaaa

Publicerad 2013-01-28 07:58:26 i Allmänt,

Igår bakade jag rulltårta. Supergott! Men jag fick panik när kakan stod i ugnen för helt plötsligt började den svälla i mitten.
 
- MAMMA!
- Vad är det?
- KOOOOOM!
- Men vad är det?
- Men kom bara för fasen... SPRING!
 
Att hon alltid ska ha reda på vad det är fast man vrålar rakt ut, då borde man ju förstå att det är ganska akut..?
Så här såg det ut:
 
 
Inte så bra bild men men... Slutade med att jag fick ta det här kortet och springa till henne. Men sådär ska det bli, fick jag till svar då, så det var ju bra! ;) 
På kvällen lagade Hugo och jag tacos och oj, vad klockan gick fort nu! Måste dra, hörs! ;o
 
 
Resultatet blev riktigt bra!
 
 
Hugo stod för gurkan, majsen och dukningen ;)
 

Vadstena

Publicerad 2013-01-26 21:30:16 i Allmänt,

Där spenderade jag en del av min dag, med min kompis Vilma. Vi gick runt där på de små gatorna, tittade lite och tog en fika. Supermysigt! Bestämde däremot att nästa gång skulle vi åka in på sommaren så man slipper gå runt i flera minusgrader och frysa. Vilmas brorsa spelade ishockey en bit bort så vi gick dit några minuter innan matchens slut. Tyvärr förlorade de med 4-5 :/
Tog en del kort, de flesta från "Kopp och kanna" där de hade jättefina och söta saker. Hörs!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Ellen, 17 år

Hej hallå! Vad kul att du har hittat hit. Här kan du läsa om min vardag som vanligtvis består av att skratta, fotografera, smaska på nybakade sötsaker, läsa och spendera pengar på kläder (även fast garderoben redan är överfull) Nu vet du lite om mig, varsågod att kika runt! Vill du kontakta mig? Mejla då till elladahl.97@gmail.com!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela