"Jag ska le så stort att hela världen kan se!"

Publicerad 2014-09-29 14:42:42 i Allmänt, FOTO - självporträtt,

Äntligen, ÄNTLIGEN, har jag fått ta bort min tandställning! Det känns helt jävla amazing (ursäkta språket) och jag är stolt över mig själv för att jag klarade besöket utan några problem, eftersom det var något jag hade gått och oroat mig över i flera veckor.
 
Nu är jag helt fri från den där skroten och det jag ska göra för resten av dagen är att le och skratta så mycket jag kan! ✌
 
 

Lyckan fångad på bild

Publicerad 2014-09-28 16:45:50 i Allmänt, FOTO - självporträtt,

Här har ni några svartvita födelsedagsbilder och sen en del av vad jag fick i present. På bild ser ni en jacka, halsduk, minibunke, slev och muffinsformar. Baksakerna går i rosa och är superduperfint! Jag har även fått en glassmaskin så under studiedagen jag har under den kommande veckan håller jag nog köket varmt.
 
 
 
 
 
 
 

Ett år äldre

Publicerad 2014-09-26 21:56:22 i Allmänt,

Jag är numera 17 år! Det känns riktigt bra och det är helt sjukt att om exakt ett år är jag 18. Jag blir myndig och får bestämma över mig själv, mina val, mina köp och allt annat som hör till. Det känns både skrämmande och roligt att det bara är ett år kvar. Det går ju så fort! 
 
Dagen har i alla fall varit bra, med presenter och god mat. Sötaste Embla bjöd mig också på fika på Espresso House medan vi gjorde lite skolarbete. Så otroligt mysigt! 
 
Nu är jag väldigt trött så ni ska få se foton på presenterna imorgon och mamma knäppte även några porträtt på mig som jag kanske kan visa. Sålänge får ni titta på min tårta som jag bakade i konditoriet igår. Är himla nöjd med resultatet! 
 
Tillsist vill jag tacka alla människor för gratulationerna som jag fått och alla som gett mig en fin dag! ♡
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Ellen, 17 år

Hej hallå! Vad kul att du har hittat hit. Här kan du läsa om min vardag som vanligtvis består av att skratta, fotografera, smaska på nybakade sötsaker, läsa och spendera pengar på kläder (även fast garderoben redan är överfull) Nu vet du lite om mig, varsågod att kika runt! Vill du kontakta mig? Mejla då till elladahl.97@gmail.com!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela