Motala Verkstad

Publicerad 2013-10-30 12:32:00 i Allmänt,

Ett lok, gamla kylskåp, en modell av ett slagskepp, torpeder, kikare...
 
Det kunde man hitta på utställningen för Motala Verkstad! Det var ganska intressant och Hugo strosade omkring med ett leende på läpparna. När han fick se den stora modellen av Bismarck,ett slagskepp, blev han helt till sig. 
 
- OH. MY. GOD. Bismarck! Vad stor! 
 
Han var riktigt lycklig där, kan jag säga. 
 
 
 
Det tog 13 år att bygga denna!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Scary...
 
 Mamma, ska vi köpa ett nytt kylskåp?
 
 Eller en ny spis?
 
 
 
 
 
 

En seg tisdag

Publicerad 2013-10-29 22:10:39 i Allmänt,

Vid klockan fem igår kväll kom Cissi för att sova över. Det var riktigt mysigt. Vi lagade mat, lyssnade på musik, spelade spel, skrattade och dansade Just Dance. Typ som vanligt. När klockan hade blivit tre på natten slocknade vi ihop. Jag hade förväntat mig att vakna vid elva men nej, nej! Min kropp ville vara uppe med tuppen. Först slog jag upp ögonen vid sex, jag somnade om för att vakna vid åtta. Då gav jag upp.
 
Man har så roligt på natten, när man är övertrött och skrattar åt allting. Men när man väl vaknar upp några timmar senare så är man som en zombie. Trött, seg, allmänt sur. Dagen är förstörd. 
 
Jaja, skitsamma! Nu ska jag få ta igen lite sömn. Att sova är bland det bästa som finns. Vi hörs imorgon, godnatt ♥

Ett litet skjul

Publicerad 2013-10-27 17:35:00 i Allmänt, FOTO - natur, FOTO - självporträtt, FOTO - övrigt,

Igår gick Hugo och jag ut i vår trädgård, till vår lilla skog. Vi gick runt där och utforskade lite, letade efter saker att fånga på foto. Sen kom jag på idén att krypa in i det lilla skjulet (eller vad det nu är) och titta ut genom fönsteret. Det måste göras om!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Ellen, 17 år

Hej hallå! Vad kul att du har hittat hit. Här kan du läsa om min vardag som vanligtvis består av att skratta, fotografera, smaska på nybakade sötsaker, läsa och spendera pengar på kläder (även fast garderoben redan är överfull) Nu vet du lite om mig, varsågod att kika runt! Vill du kontakta mig? Mejla då till elladahl.97@gmail.com!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela