A cup of tea

Publicerad 2014-01-29 18:23:30 i Allmänt,

Med en huvudvärkstablett och en kopp hallon-te har jag krypit ner i sängen för att checka av det nya avsnittet på Pretty Little Liars. Idag är inte min hals i form och även näsan rinner. Jag har verkligen ingen lust med att bli förkyld. Det blir att bunkra upp med näsdukar. Usch och fy! Halsen skriker hela tiden efter något att dricka, något riktigt kallt (även fast jag dricker te nu). Skulle kunna köpa hem femtioåtta paket med festis, det skulle sitta riktigt fint just nu! Vi får hoppas att det blir bättre så snart som möjligt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Save your memories

Publicerad 2014-01-26 12:39:00 i Allmänt, Pyssel,

Hittade en underbar idé bland alla foton på weheartit.com ! Man tar en glasburk, där man under året kan samla sina minnen. Det är bara att köpa ett gäng post-it lappar, skriva och lägga i burken. Vid årets slut eller när man känner sig dyster öppnar man locket och där finns tillgången till alla glada minnen. Såhär ser min burk ut:
 
 
 
           
    
          
 
 
 
 

Kladd med nagellack

Publicerad 2014-01-22 16:57:00 i Allmänt, FOTO - övrigt,

Jag längtar så fruktansvärt mycket till våren och till alla härliga färger. Min vardag kommer då att fyllas utav pastellfärger, som rosa, grönt och turkost som bara skriker vår. Längtar! Alla vårtankar gjorde att jag plockade jag fram mina fina och färgglada nagellack. Några utav av de fick hamna på bild. Ett lila och ett turkost. När jag hällde ut färgen hamnade den inte bara på papperet utan även på mina händer och på golvet, vilket inte mamma blev särskilt förtjust i. Men vad gör man inte för att få snygga foton? Jag städar ju upp efter mig.....................typ!
 
 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Ellen, 17 år

Hej hallå! Vad kul att du har hittat hit. Här kan du läsa om min vardag som vanligtvis består av att skratta, fotografera, smaska på nybakade sötsaker, läsa och spendera pengar på kläder (även fast garderoben redan är överfull) Nu vet du lite om mig, varsågod att kika runt! Vill du kontakta mig? Mejla då till elladahl.97@gmail.com!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela