En uppskattad fotodag

Publicerad 2014-10-28 21:43:00 i Allmänt,

Idag var Olivia här med sin kamera för att fota tillsammans med mig! Vi käkade även lunch och hade det jätteroligt. Jag har inte hunnit redigera några foton än. Istället har jag fokuserat på att på att lära mig lite i photoshop, något som jag numera har i min dator! Jag har alltså en del att arbeta med under lovet, så himla kul. Minneskortet kommer även självklart att fyllas på ännu mer under lovet. Längtar, längtar! 
 
Fotona kommer imorgon, men här får ni en av de sålänge!

lycklig och nöjd

Publicerad 2014-10-27 14:40:14 i Allmänt,

I ett par timmar har jag fixat och trixat med en ny header och nu äntligen har jag fått fram ett resultat som jag är mer nöjd än någonsin med! Det var mamma som gav mig idén att ha med en massa ord och så fick det bli.
Det enda som kan bli lite tråkigt är att inte ha med någon färg, men det går ju att ha runt om i andra foton. Åh, nu kommer jag att bli glad för varje gång jag ser denna bild, haha. Jag älskar den! 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Ellen, 17 år

Hej hallå! Vad kul att du har hittat hit. Här kan du läsa om min vardag som vanligtvis består av att skratta, fotografera, smaska på nybakade sötsaker, läsa och spendera pengar på kläder (även fast garderoben redan är överfull) Nu vet du lite om mig, varsågod att kika runt! Vill du kontakta mig? Mejla då till elladahl.97@gmail.com!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela