It´s time for christmas

Publicerad 2013-11-30 21:05:01 i Allmänt,

Julkänslan är obeskrivlig! Den är enorm. Jag har traskat runt med ett leende hela dagen. Julpyntet är uppe, musiken har gått på högvarv, mamma har bakat sitt underbara julbröd och en massa lussebullar. Jag har proppat i mig flera stycken, men eftersom kvällen inte är slut än blir det några till! Imorgon ska jag bombardera er med en massa adventsbilder om min dag. Titta in då!
 
 
 
 
 
 

Porträtt

Publicerad 2013-11-28 19:55:08 i Allmänt,

Att fota av min lillebror är en ganska svår match! Det är ett under om han ens går med saken. Jag försöker lirka lite med honom, men det slutar alltid såhär:
 
- Hugo, kom nu så ska jag fota dig...
- Jag vill ju inte!
- Men snälla? Du får en krona då!
- Nej, en tjugolapp!
- Haha, nej, fem kronor?
- En tia!
- Sju kronor? 
- Okej!
 
Jaha, det där gick ju ganska bra. Men det slutade inte där, han fortsatte att argumetera emot. Jag fick nämligen bara ta fem bilder. Han räknade noggrant, men när han kom upp till fyra höll jag in knapen så att det blev en massa bilder på en gång. Där fick jag honom! (Han fick faktiskt SJU kronor av mig!)
 
Bilden fick dock inte den skarpheten jag ville ha. Den är nästan lite suddig, tumme ner!
 
 

Julklappar

Publicerad 2013-11-27 19:52:48 i Allmänt,

Idag har jag handlat in lite julklappar till paketkalendern som mamma ska få. Hemma hos oss får alla en kalender var och ett litet paket att öppna varje dag fram till julafton. Det har varit en tradition sen jag var liten och det är så mysigt! Jag vet också precis vad jag ska köpa för något till självaste julafton. Det är riktigt skönt att få sina tankar i styr. Men det är också trevligt att jag har en del pengar kvar. Än sålänge i alla fall! Nu är det bara att invänta dagen då pyntet ska upp. JAG LÄNGTAR IHJÄL MIG! Jag ska fota så himla mycket och ge er en bildchock av julen. 
 
Har ni köpt några julklappar än? Längtar ni också? Lika mycket som jag?
 
Nu ska jag krypa ner i sängen, tända lite ljus och sätta på en film. Hur ofta har jag gjort det nu på senaste tiden egentligen? Och hur ofta plågar jag er med allt tjat? Haha! Men att mysa är sånt som man SKA göra, gärna med en tallrik glass ♥
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Ellen, 17 år

Hej hallå! Vad kul att du har hittat hit. Här kan du läsa om min vardag som vanligtvis består av att skratta, fotografera, smaska på nybakade sötsaker, läsa och spendera pengar på kläder (även fast garderoben redan är överfull) Nu vet du lite om mig, varsågod att kika runt! Vill du kontakta mig? Mejla då till elladahl.97@gmail.com!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela