Piiiinsamt!

Publicerad 2013-05-28 15:06:22 i Allmänt,

Jag skulle upp till min pappa, vi bor i ett höghus på 8 våningar! Jag började knalla uppför alla trappor, tills jag kom fram till dörren. Satte nyckeln i låset, vred om och tog tag i handtaget. Inget hände så jag tryckte ner handtaget      igen och igen. Jag började rycka i hela dörren tills jag förstod ad som inte stämde. Fel dörr. Fel våning. Piiiinsaamt! Jag stod där i ett ögonblick innan jag kastade mig uppför den sista trappan och for in i lägenheten. Efter att ha öppnat rätt dörr! ;)

Ska det vara så jävla svårt?

Publicerad 2013-05-28 14:57:12 i Allmänt,

Jag blir galen på mitt hår! Jag menar, ska det vara så jävla svårt att sätta upp en vanlig, enkel, slarvig knut? Jag ser folk lite här och där som bara har satt upp håret lite fort, men det är ändå sååå snyggt! Men lyckas jag? Svar: nej... 
Först förskte jag med 1 tofs... Det gick inte! 2 tofsar... Nope! 3 och 4... Haha, skojar du med mig?!
Det blir verkligen inte som jag vill.
 
Så nu sitter jag med håret hängande över ryggen, utan något i det! Bara trassligt hår...
 
 
 

Så mycket jag vill ha

Publicerad 2013-05-27 21:15:00 i Allmänt,

 
I går var det mors dag! Mamma och jag tog en sväng till "Viblomman" för att köpa en blomma och när jag går där så får jag en sån skön känsla i kroppen. Det är så härligt att strosa runt bland allt färgglatt och så har de såå fina saker också! Jag vill bara ha en massa pengar så jag kan köpa allt, både till mig själv och till min söta mor ♥ Alltid när man ska spara pengar så ser man saker överallt:
 
- Åh, den där vill jag ha! Åh, vad fint! Titta! 
 
Så står man där med ett leende som sen försvinner...
 
- Nej, just det! Jag har ju inga pengar! 
 
Saken är den att man kan ha pengar men eftersom sommaren kommer snart med en resa så är det ju bra om man sparar lite! 
 
Fast vet ni vad! Pengar är ju faktiskt inte allt, jag är så lycklig med mitt liv ändå... Jag kan få till det där leendet även om jag inte har så mycket pengar, så det så ;)
 

Om

Min profilbild

Ellen, 17 år

Hej hallå! Vad kul att du har hittat hit. Här kan du läsa om min vardag som vanligtvis består av att skratta, fotografera, smaska på nybakade sötsaker, läsa och spendera pengar på kläder (även fast garderoben redan är överfull) Nu vet du lite om mig, varsågod att kika runt! Vill du kontakta mig? Mejla då till elladahl.97@gmail.com!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela