H.O.P.P UF

Publicerad 2014-12-19 19:57:00 i Allmänt,

Visste ni en sak? Jag tillsammans med ett par vänner driver ett UF-företag (Ung Företagsamhet), eftersom vi nu läser kursen entreprenörskap i skolan. Det är faktiskt väldigt lärande och man utvecklas som person. Det är också otroligt roligt att få träffa människor och veta att personer kan få nöje för just våran egna produkt.

 

Vår alldeles egna produkt som vi valde att ta fram är nämligen positiva tankekort. Idag är det ju faktiskt så att många människor är stressade, har dåligt självförtroende eller en dålig självbild. En del är deprimerade och mår dåligt, andra behöver bara lära sig att stanna upp ibland. Med våra tankekort kan du få både pepp och kloka tankar. Du kan välja att läsa ett kort på morgonen för att ha tanken i huvudet under dagen, använda som bokmärke, sätta upp på kylskåpet eller ge bort till någon som behöver en fin tanke.

 

Vi vill att alla ska försöka se saker på den ljusa sidan, därav företagsnamnet H.O.P.P UF som står för HA OFTA POSITIVT PERSPEKTIV och UF är en förkortning av Ung Företagsamhet. Korten säljs i kortlekar på 99 positiva kort och kostar 100kr. En del av vinsten vi får in skänker vi även till barncancerfonden. 

 

Imorgon (lördag 20/12) kommer vi att stå på julmarknad i Galleria Gränden, Linköping. Kanske är du intresserad av detta eller behöver en julklapp. Kom då fram till vårt bord och så bjuder vi på skumtomtar och leenden. Vi är där från 10-16!

 

Om du har några frågor så kan ni mejla oss på hopp.uf@gmail.com. Kika gärna in på vår hemsida eller vår facebook också!

www.hoppuf.weebly.com

www.facebook.com/hoppuf

Ha en härlig kväll, så kanske vi ses imorgon! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ellen, 17 år

Hej hallå! Vad kul att du har hittat hit. Här kan du läsa om min vardag som vanligtvis består av att skratta, fotografera, smaska på nybakade sötsaker, läsa och spendera pengar på kläder (även fast garderoben redan är överfull) Nu vet du lite om mig, varsågod att kika runt! Vill du kontakta mig? Mejla då till elladahl.97@gmail.com!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela