Bästa dagen på länge

Publicerad 2015-01-31 18:59:00 i Allmänt, FOTO - ätbart,

Tillsammans med min kusin Hanna har jag haft en underbar dag. Vi började med att ta en runda på stan tillsammans med mamsen för att hjälpa henne att hitta ett par jeans. Det slutade att jag själv kom hem med två par nya... Hmhm... Jag som skulle spara pengar. Är i alla fall himla nöjd. Det blev ett par svarta med hög midja (ÄNTLIGEN!) och ett par ljusa fräscha till våren. Nu behöver inte jag köpa byxor på ett tag, om man säger så.
 
Sen tog vi oss hem för att laga en smarrig lunch, nämligen rostat bröd med en sån där härlig röra igen. Jag dör, så underbart gott! Gissa vad vi gjorde sen?! Fotograferade, såklart! Vi drog på högtalaren med musik till och så var det dags att möblera om rummet igen. Det blev mörkt ganska fort så vi drog fram ficklamporna på mobilen vilket gjorde att vi fick coola skuggor. Bilderna får ni se imorgon, så kika in då igen!
 
 
 

Om

Min profilbild

Ellen, 17 år

Hej hallå! Vad kul att du har hittat hit. Här kan du läsa om min vardag som vanligtvis består av att skratta, fotografera, smaska på nybakade sötsaker, läsa och spendera pengar på kläder (även fast garderoben redan är överfull) Nu vet du lite om mig, varsågod att kika runt! Vill du kontakta mig? Mejla då till [email protected]!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela