Det bästa med att plugga bageri & konditori

Publicerad 2014-11-27 19:09:00 i Allmänt, FOTO - ätbart,

Det är underbart att läsa bageri och konditori. Dels att få skapa fina, goda produkter men framför allt att kunna få provsmaka allt fantastiskt och att billigt kunna få köpa med sig det hem. Vi får smaska på alldeles nybakt bröd, knapra på goda kakor, känna lukten av nygräddade bullar som gör att man längtar efter att få stoppa en bit i munnen eller kanske känna den söta smaken av en härlig tårta.  
 
Nu har vi även dragit igång med kursen choklad ooch konfektyr, där vi får temperera vår egna choklad och göra egna praliner. Det finns så otroligt många härliga smaker att experimentera och använda sig utav. Häromdagen köpte jag med mig tre olika sorter hem för att bjuda familjen på. 
 
Det blev en pralinsmakprovning med en mjölkchoklad med svarta vinbärsfyllning, en vit choklad med passionsfruktsfyllning och en till vit choklad fast med jordgubbsfyllning. MUMS!!!
 
 

Om

Min profilbild

Ellen, 17 år

Hej hallå! Vad kul att du har hittat hit. Här kan du läsa om min vardag som vanligtvis består av att skratta, fotografera, smaska på nybakade sötsaker, läsa och spendera pengar på kläder (även fast garderoben redan är överfull) Nu vet du lite om mig, varsågod att kika runt! Vill du kontakta mig? Mejla då till elladahl.97@gmail.com!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela