Rosa och grönt

Publicerad 2014-04-26 21:31:00 i Allmänt, FOTO - ätbart,

Idag har det jobbats för fullt i köket. Jag har nämligen fått äran att baka till ett kalas till imorgon. Jag har gjort chokladbollar med rosa och grönt pärlsocker, marshmallows doppade i choklad, med rosa och grönt strössel, chokladmuffins i fina rosa formar och en tårtbotten som ska skäras upp imorgon, fyllas och sen täckas med grädde och bär. Kan ni gissa vilket färgtema det är? Rosa och grönt, såklart! Det kommer att bli fantastiskt! 
 
Jag har verkligen blivit nöjd med alltihop, vilket är skönt. Det var lite utav en utmaning eftersom en del av familjen som har kalsaet varken tål mjölkprodukter eller ägg. Men nu har jag fått ihop en fin liten buffe av sötsaker. Perfekt! 
Vi får se om jag kan vara med och duka upp allt imorgon på plats, så att jag kan fota lite. 
 
Här får ni en titt på marshmallowsarna sålänge!
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Ellen, 17 år

Hej hallå! Vad kul att du har hittat hit. Här kan du läsa om min vardag som vanligtvis består av att skratta, fotografera, smaska på nybakade sötsaker, läsa och spendera pengar på kläder (även fast garderoben redan är överfull) Nu vet du lite om mig, varsågod att kika runt! Vill du kontakta mig? Mejla då till elladahl.97@gmail.com!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela