Bekymrad och stressad

Publicerad 2015-02-03 19:26:56 i Allmänt, FOTO - självporträtt,

Det har varit en lugn dag med bowling och film i skolan. Det var idrotten som bestod av bowling och jag bestämde mig redan innan att jag skulle vinna, haha. Det gjorde jag också! Jag började med att slå en strike, sen flöt det bara på och fick en strike till. Lyckat! På samhällskunskapen såg vi en hemsk film om folkmordet i Rwanda och jag mår nästan illa bara jag tänker på det. Så sjukt, otäckt och idiotiskt. Fy. 
 
Hela dagen har jag också bekymrat mig över alla prov och läxor vi har och allt annat personligt som måste göras. Tycker lite synd om tjejerna som fått lyssna på mig, när jag panikartat gått igenom allt vi har. Linnea hotade med att om jag inte lugnande ner mig skulle hon slå till mig så att jag tuppar av för en liten stund så att kroppen kan vila och bli lugn, haha. Men ärligt talat, det känns som att mitt huvud snart sprängs. Det går inte in mer information eller annat där nu.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ellen, 17 år

Hej hallå! Vad kul att du har hittat hit. Här kan du läsa om min vardag som vanligtvis består av att skratta, fotografera, smaska på nybakade sötsaker, läsa och spendera pengar på kläder (även fast garderoben redan är överfull) Nu vet du lite om mig, varsågod att kika runt! Vill du kontakta mig? Mejla då till elladahl.97@gmail.com!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela